Sommerferie, smaksnotat og høstprogram

Jeg hadde egentlig tenkt å sende ut en melding og ønske alle en god sommer – før sommerferien. Det ble rotet vekk. Får bare håpe at de fleste tross alt har hatt en god sommer.

To nye smaksnotater blir lagt ut nå. Notatene fra champagnesmakingen er litt kortfattet. Det ble vanskelig å både lede smakingen, svare på spørsmål fra journalist og skrive smaksnotat på samme tid. Håper noen kan suplere. I tillegg kommer også et smaksnotat fra Roagna-smakingen.

Høstprogrammet vårt er ikke klart enda. En Portugal-smaking er nokså klar, Champagne 1996 kommer også. Andre muligheter som er aktuelle er Bordeaux 2009 (oktober?) og Alsace. Send gjerne forslag. Ny «Gammel Nebbiolo»-smaking og Spania-smaking kommer mest sannsynlig i 2013.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.