planer i 2022

Godt nytt vinår!

Vi i styret har bestemt oss for å utsette den første smakingen i 2022 til smittetoppen vel er passert. Det er vanskelig å spå om både pandemien og om fremtiden, men vi ser for oss at vi kanskje kan ta første smakingen et godt stykke ut i februar. Det kommer uansett informasjon om dette i god tid.

Den virkelig gode nyheten er at vi får et nytt sted å møtes for våre smakinger. Vi tar opp igjen samarbeidet med Raymond Mikkelsen, som i sin nye rolle som restaurantsjef på Kulturhuset vil ta imot oss i et meget velegnet rom i tredje etasje i Vaskerelven 8. Dette ser vi frem til!

Av aktuelle smakinger første halvår 2022 kan vi nevne den tradisjonsrike burgundersmakingen – denne gangen 2019, rødvin fra Loire (et område som har nytt godt av den globale oppvarmingen), og Chablis (med et solid innslag fra klubbkjelleren). Vi har også andre smakinger på ulike stadier av ferdigstillelse, og som vanlig tar vi gjerne imot tilbud (og lover hjelp og veiledning) dersom noen kan tenke seg å holde smakinger i klubben.

Vi ser fram til å møte alle igjen – om litt.

 

Vennlig hilsen Styret, ved leder Ole Martin Skilleås