Videre smakinger vår 2016

Den 28.2 kjører vi Rød Burgund 2013 så medlemmene får smake viner som er tilgjengelige på Valcken og slik at Valcken forhåpentligvis får litt fart på omsetningen. Lav omsetning på spesialslipp betyr færre viner til neste slipp, og de har fortsatt vin igjen fra forrige Burgunderslipp for et år siden. Strålende omtale av slippet og årgangen i DN for noe tid tilbake, og Valcken har fortsatt mye usolgt vin.

I april er det planlagt smakinger 3.4 og 17.4. 17.4 blir hvit Burgund, temaet den 3.4 er p.t. til diskusjon i styret, vi har flere alternativer.

I mai ser vi situasjonen litt an pga mange andre arrangementer på Terminus samt mange langhelger, men om det byr seg en mulighet med lokaler der eller andre steder vil vi prøve å få til noe enten 8.5 eller 22.5. Dette blir først avklart etter påske.

Så vil vi arrangere en smaking i juni, igjen må vi se det litt an med datoer og vurdere det i forhold til hva vi får til i mai.  Merk imidlertid at

28.2 Rød Burgund 2013

13.3 Toskana

3.4 Usikkert tema

17.4 Hvit burgund

er programmet de neste tre månedene. Invitasjon med detaljer om program, pris og påmelding kommer som vanlig ca en uke før.

Årsmøte arrangeres sannsynligvis i tilknytning til Toscana-smaking 13.3.