Selvapiana Chianti Rufina Riserva Vigneto Bucerchiale 2000

Noen ganger fortjener en flaske sitt eget vinnotat:

Orangetoner, nesten litt uklar og med det samme bare sur både på nese og i munn. Det var bare å la vinen stå og gå og lage middagen ferdig. Og så 1,5-2 timer senere hvor den hadde stått åpnet i flasken, er den fantastisk. Klar, rød kjerne med litt orange kant, kirsebar og sopparomaer på nesen. I munnen en flott kirsebærfrukt med sopp, litt skogbunn og tørket krydder. Tanninene er fint integrert i en balansert og kompleks helhet. Og i de neste par timene er den en sann vinfryd å drikke. En fantastisk flaske og vinopplevelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.