Vinlenker

Det finnes etterhvert et utall nettsteder for vin, både abonnementsbaserte, blogger og debattforum Har lagt inn en liten liste over slike nettsteder. Jeg har skilt mellom  gratis- og betalingsbasert, men i mange tilfeller inneholder også betalingsnettstedene mye gratis materiale.

I denne runden savner jeg spesielt nettsteder om riesling (Tyskland, Østerrike og Alscae).

Jeg vil gjerne ha forslag om andre nettsteder og kommentarer om de som er inkludert. Ikke sikkert vi skal ha så mange linker, men de vi beholder bør være gode.

Og en takk til Knut Sogner / Vinforum som har gjort meg oppmerksom på mange av disse nettstedene.

Én kommentar til “Vinlenker”

  1. To andre ting å sjekke ut er wineblogawards.org (kun egelskspråklige) og for de som har iPad kan de laste ned Zite, som er type nyhetssamler. Inkluder kategori «wine & mixology». Jeg skjønner ikke alltid sammenhengen, men det dukker opp mye rart.

Det er stengt for kommentarer.