Velkommen

Velkommen til Vitis Bergensis sin hjemmeside!

Vinklubben Vitis Bergensis er en ideell og åpen forening med ca. 70 medlemmer.

Vi arrangerer alt fra internasjonale vinsmakinger i verdensklasse til rimelige smakinger av aktuelle viner fra Vinmonopolet.

Klubben holder til i kulturbyen Bergen og er byens største og definitivt mest seriøse vinklubb.

Vi håper disse sidene vil være til nytte og glede for våre medlemmer og andre interesserte. Ønsker du medlemskap kan du lese mer ved å klikke her eller sende en e-post.

3 kommentarer til “Velkommen”

 1. Hei,
  dette er Vitis Bergensis nye web-sider. Siden er ikke offisiell enda.

  Vi håper siden vil bli aktiv i juni 2011.

  /jbh

 2. Gratulerer med ny hjemmeside! Håper den blir benyttet av medlemmene til å utveksle smaksnotater og andre meningsytringer.

  Men, hvorfor ble jeg ikke oppmerksom på den før nå? Jeg foreslår at det sendes mail til medlemmene om at den eksisterer.

  Til slutt et forslag til alle som skriver: Signer med fullt navn. Iallfall dere i styret. Det virker bare rart og avstandsskapende når dere signerer med vbadmin.

  Hilsen Audun Golberg

  1. Hei Audun,
   Planen var å sende ut en epost før ferien, men vi rakk det dessverre ikke. Styremedlemmene vil skrive under eget navn, men foreløpig har det vært mest jeg som har jobbet med å flytte de gamle sidene, og det er ikke laget så mye nytt stoff. Vi håper at de nye sidene vil gjøre det lettere for alle å delta og vi lover det kommer mer informasjon over ferien,

   Mvh Jan

Det er stengt for kommentarer.