Korte vinnotater

Ceparello 99:
Strålende vin. Svært kompleks med svarte bær, mineraler, jord og fast fin substans. Flott lengde. Vesentlig bedre enn en Fontalloro 01 som jeg hadde forleden som fremstår som mye syrligere og smalere – Fontalloro burde nok sikkert hatt mer luft.

Von Buhl Pechstein 2007:
God og stilig vin i fin balanse, litt gul frukt, fin lengde, null petroleum, men først og fremst: moden. Drikker godt nå og jeg kan ikke se vesentlig poeng i å lagre mer på denne selv om den ikke på noen måte er sliten. Veldig elegant vin.

Ratti Marcenasco 2007:
Varm årgang og dette drikker veldig bra faktisk. Veldig druekorrekt og selv om den er syrlig og fast så er balansen bra, og vinen er lekker i munnen. Dette vil aldri bli (tror jeg) noe langtids lagringsprosjekt men jeg ser ikke noe galt i det egentlig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.